Rudnik I/6

Ob dolenjski železnici 48

Dolenjska cesta 20

Košarka Ilirija – Krka

Včeraj so se učenci 4. in 5. razredov udeležili košarkarske tekme med ekipama Ilirije in Krke . Športno so navijali za domače moštvo in se na koncu veselili njihove zmage. To je bil še en športno obarvan večer , ki jim je približal košarko, da se bodo pri pouku športa...

NPZ na predmetni stopnji

Po prvomajskih počitnicah imajo učenci 6. in 9. razredov NPZ. Četrtek, 4. 5. 2023: slovenščina (6. in 9.) Ponedeljek, 8. 5. 2023: matematika (6. in 9.) Sreda, 10. 5. 2023: angleščina (6.) in fizika (9.) Učenci imajo zbor pred šolo ob 8.10, vstop v šolo ob 8.15,...

 

Dobrodošli na šolski strani

logoti1eko zdrava


kulturna sola


 

Odjava prehrane
prehrana.oskar@guest.arnes.si
ali na telefon: 01 280 91 12,
če odjavite do 8.00 ure zjutraj, velja za naslednji dan.

 

Likovna kolonija

V letošnji Likovni koloniji smo sledili ideji “najlepše je doma”. V petek 26.5. smo obiskali srednjeveško Ljubljano in ustvarjali po motivih v okolici Robbovega vodnjaka in Mestne hiše. Malce so nas “ovirale” skupine turistov za katere smo bili dobrodošla atrakcija. Ob zaključku smo obiskali nekaj javnih spomenikov ob Zvezda parku in na Trgu republike pred parlamentom. Uspele likovne izdelke učencev bomo razstavili v prostorih šole in bodo uvrščeni v zbirko Likovnih kolonij.

Učitelj Likovne umetnosti, Marko Andlovic

LETNI KONCERT PEVSKIH ZBOROV

Spoštovani starši, 

vabimo vas, da preživite lep glasbeni večer v družbi pevskih zborov naše šole. Otroci vam bodo pokazali, kaj so se letos novega naučili, najbrž že komaj čakajo. Vi napolnite klopi v cerkvi na Rakovniku, mi pa bomo poskrbeli, da bodo ubrani akordi lepo zveneli. 

učenci in učitelji OŠ Oskarja Kovačiča

 

DOBRODELNA TEKMA V KOŠARKI

Spoštovani starši, 

vabimo vas na  10. jubilejno dobrodelno prijateljsko košarkarsko tekmo za socialno ogrožene otroke v okviru Vrtca Galjevica in OŠ Oskarja Kovačiča, ki bo v soboto, 03.06.2023 ob 11. uri na zunanjem igrišču pred športno dvorano Krim na Galjevici v Ljubljani.

Vzemite si čas in preživite prijeten dopoldan. Na bogatem srečelovu, kjer vsaka srečka zadane, lahko zadanete luštno nagrado. Hkrati boste še dobrodelni.  Združimo moči in vsi skupaj naredimo nekaj dobrega za lepši in boljši jutri pomoči potrebnih otrok.

Andrej Sladič, organizator dogodka

UVODNI RODITELJSKI SESTANEK ZA STARŠE BODOČIH PRVOŠOLCEV

Spoštovani starši bodočih prvošolcev!

Uvodni roditeljski sestanki za starše bodočih prvošolcev Osnovne šole Oskarja Kovačiča za šolsko leto 2023/2024 bodo potekali v torek, 6. 6. 2023  ob 17. uri na lokacijah:

  • Dolenjska cesta 20, 1000 Ljubljana,
  • Rudnik I / 6, 1000 Ljubljana (podružnična šola Rudnik).

V branje priporočam: V podporo staršem šolskih novincev

Lepo vas pozdravljam,

Teja Špoljar,

svetovalna delavka

 

BRALNI MARATON

Število prebranih knjig

2564

SVETOVALNA SLUŽBA

Spoštovani starši, dragi učenci, vabimo vas, da obiščete spletno stran Oskarjeve šolske svetovalne službe, kjer lahko najdete kontakte svetovalnih delavk ter veliko zanimivih in uporabnih napotkov za učenje, preživljanje prostega časa, gibanje in še mnogo več…

 

SPLETNA STRAN SVETOVALNE SLUŽBE

 

 

80. letnica PŠ Rudnik

Od začetkov do današnjih dni Pozdrav učenk in učencev

60. letnica šole

Od začetkov do današnjih dni Voščila učenk in učencev
Dostopnost