Leto je naokoli, jesen se počasi poslavlja, priprave na novo zimsko sezono se pričenjajo. Prodaja smučarskih kart je že v polnem teku. Seveda je najprej potrebno pregledati smučarsko opremo doma, da ne bo tik pred odhodom na smučanje prišlo do neljubih zapletov. Otroci hitro rastejo, smučarski čevlji, čelade, palice in smuči so hitro premajhni. Glede na to, da je nova oprema precejšnji strošek za vsako družino, je sejem idealna rešitev za vas.

Sejem bo potekal v četrtek, 16. 11. 2023, na Dolenjski cesti 20 od 14.30 do 18.30.

Primerna oprema za prodajo:

  – smuči, smučarski čevlji, palice, oprema za tek na smučeh, deske, deskarski čevlji, čelade, očala, drsalke, zaščitna oprema za hrbet (želve), sanke, bob. Oprema mora biti brezhibna in očiščena.  Na sejmu se oblačila ne bodo prodajala.

Opremo lahko prinesete v šolo na Dolenjski cesti 20 v četrtek med 7.00 – 8.45  ter od 12.30 ure dalje. Tam jo bodo sprejeli člani šolskega sklada. Prodajalec dobi prijavnico, s katero bo zvečer prevzel kupnino, če bo oprema prodana. V nasprotnem primeru boste zvečer svojo opremo odnesli domov. Del zaslužka od prodaje boste lahko donirali v  šolski sklad.

Opreme ne prodajajo starši, ampak člani šolskega sklada.

Vljudno vabljeni!

Dostopnost