V petek, 3. 6. 2022, so učenci 5. D prespali kar v šoli. Dogodek smo otvorili z nastopom za starše, potem pa se je naša zabava začela. Večer smo si obarvali s športnimi in družabnimi igrami, plesali smo in imeli show 5. d ima talent, na katerem so se učenci izkazali s svojo ustvarjalnostjo. Za večerjo smo si privoščili pice iz Gostilnice Orle, ki so bile res odlične. Nato smo se odpravili na nočni sprehod in večer zaključili ob sladoledu in z lepimi zgodbami iz letošnjega šolskega leta. Sledila je še priprava na spanje in hop – v spalne vreče. Ko smo se zjutraj zbudili, smo potelovadili, zajtrkovali in drug za drugega zapisali lepe misli. S polnimi srci in zadovoljstvom smo se odpravili domov.

Nekaj utrinkov smo ujeli tudi v objektive in pripravili kratek videoposnetek, ki si ga lahko ogledate na povezavi: https://www.youtube.com/watch?v=dTpFDYC02LE .

Hvala gospe ravnateljici in vodji PŠR gospe Alenki, da sta dogodek omogočili. Hvala tudi šolski kuhinji za dobrote, učitelju Borutu in Žanu za pomoč pri izvedbi ter Gostilnici Orle za izvrstne pice.

Učiteljici Petra Šlankovič in Manca Žuna z učenci

Dostopnost