Spoštovani starši,

čas pred počitnicami beži in pred nami so prazniki, za nami pa obdobje pouka na daljavo. V tem času smo sledili napotkom MIZŠ ter izvajali dejavnosti pouka in druge aktivnosti na daljavo z namenom podajanja novega znanja, ponavljanja, utrjevanja, preverjanja in tudi ocenjevanja znanja učencev, usmerjali smo se v krepitev samostojnosti pri učencih in skrbeli tudi za medsebojno povezovanje, »druženje na daljavo« in pomoč. Sproti smo vas tudi obveščali o vseh novostih, posebnostih in usmeritvah, ki jih prejemamo na šolo.

V javnosti je veliko govora o vrnitvi učencev 1., 2. in 3. razreda v šolo in sicer se omenja datum vrnitve ponedeljek, 4. 1. 2021. V šoli se na vrnitev organizacijsko sicer v grobem pripravljamo, vendar s strani MIZŠ konkretnih navodil v zvezi z vrnitvijo v januarju še nismo prejeli (razen usmeritev v začetku decembra). Ker se situacija spreminja, so tudi navodila s strani pristojnih nenehno osvežena, spremenjena, drugačna. Tudi zato vam sporočamo, da vam bomo v primeru pisnega obvestila s strani MIZŠ, da je prihod učencev 1. triade (ali celo preostalih razredov) potrjen s 4. 1. 2021,  takoj posredovali konkretne informacije o načinu dela na šoli in ukrepih, ki jim bomo sledili. Prav tako bomo obvestili tudi starše ostalih razredov, ki bodo predvidoma še ostali v obliki šolanja na daljavo, če bodo kakršne koli spremembe.

Zato vas vljudno prosimo, da svojo elektronsko pošto pregledujete tudi v času počitnic in praznikov. Prav tako predlagamo, da spremljate šolsko spletno stran.

Spoštovani starši,

v imenu vseh svojih sodelavcev se iskreno zahvaljujem za vašo pomoč, sodelovanje in razumevanje v časih, ko smo vsi postavljeni pred izzive. Hkrati pa upam, da se v šolske klopi vrnemo čim prej in zaživimo šolsko življenje na način, kot si ga vsi najbolj želimo. V šoli.

Želim vam mirne praznike, veliko zdravja in vse dobro v letu 2021,

Olga Kolar, ravnateljica.

Dostopnost