Drage učenke in učenci,

za nami je prvi teden »učenja drugače«. Skupaj smo postavljali poti, kako bomo sodelovali, mogoče je šlo najprej težko, a sedaj verjamem, da je vsem že lažje, nekateri ste že zelo napredovali, saj ste se s svojimi učitelji uspeli povezati tudi preko videokonferenc! Super, verjamem, da bo tega vse več. Naj vam motivacije za delo ne zmanjka tudi v novem tednu, pogumno naprej! Če pa ima kdo od vas kakršnokoli težavo, se le obrnite na vašo razredničarko ali razrednika.

Spoštovani starši,

tudi za vami je prvi teden, ko ste najbrž doma življenje zastavili nekoliko drugače. Verjamem, da je bilo morda tudi stresno, napeto. Tudi za nas tečejo poti na novo, vsi se učimo, zagotovo bo tako še nekaj tednov, zato skušajmo ohraniti in gojiti pozitivno energijo, čeprav je mogoče kdaj težko. Če ste v kakršni koli stiski, potrebujete pomoč, nasvet, se obrnite na nas, na razrednike, na svetovalno službo, kjer vam bomo skušali pomagati.

Vsem pošiljam še povezavo na filmček, ki je nastal med slovenskimi učiteljicami in učitelji in v katerem dobro misel poklanja tudi ena od naših učiteljic : https://www.youtube.com/watch?v=3Nyo56Qr65A (namig… poglejte pri 5.06 min… :-))

Vse dobro vam želim in ostanite zdravi,

Olga Kolar, ravnateljica

Dostopnost