V soboto, 29. 9. 2018, smo izvedli 1. Oskarjev pohod. Veseli smo, da se je pohoda udeležilo veliko staršev.  Predvsem pa smo bili veseli tudi zadovoljnih obrazov po koncu pohoda in obljub, da se drugo leto spet vidimo. Pohod bo postal tradicionalen, vsako leto se bomo trudili kaj izboljšati.

Pohod je imel tudi dobrodelno noto. Z vašimi prostovoljnimi prispevki smo zbrali skoraj 600€. Za to se vam zelo zahvaljujemo. S tem ste marsikateremu učencu polepšali dan. Še enkrat smo dokazali, da imamo veliko srce.

Na koncu bi se radi zahvalili vsem, ki so nam pri izvedbi pohoda pomagali. Naši kolegici Mojci Ogrizek za izdelavo logotipa, pa gospe ravnateljici za pomoč pri nakupu potrebnega materiala, našim kuharicam, kolegici Barbari Bešter za pripravo učenk za prvo pomoč in mladim gasilcem iz Orl. Pa seveda vsem ostalim učiteljem spremljevalcem.

Vsega tega brez dobre ekipe organizatorjev ne bi bilo. Za nas je bil to velik projekt, vanj smo vložili veliko prostega časa in energije. A je bilo vredno. Se vidimo drugo leto.

UO šolskega sklada s sodelavci

Dostopnost