Spoštovani starši!

V šolskem letu 2016/17 vas ponovno vabimo, da se vključite v  program šole za starše. Šola za starše poteka v sodelovanju z vrtcem Galjevica in s podporo MOL-a.
Program šole za starše letos vključuje pet različnih tem, ki jih bodo predstavili predavatelji v organizacij Familylaba. Na predavanjih boste dobili potrditve ali nove ideje za svoje vzgojno delovanje, iskali odgovore na vprašanja in dileme, se posvetovali s predavatelji  ter izmenjali dragocene izkušnje.

Predvidene teme in termini izvedbe:

20. 9. 2016Agresivnost – nov in nevaren tabu – Darja B. Vesel, univ. dipl. soc. pedagoginja
18. 10. 2016Izzivi sodobnega starševstva –  Darja B. Vesel, univ. dipl. soc. pedagoginja
8. 11. 2016Discipliniranje, kaznovanje in samospoštovanjemag. Katja R.Nikitovič, univ. dipl. soc. pedagoginja
29. 11. 2016Navezanost – potreba otroka ali starša?Ursula Obreza, univ. dipl. psihologinja
19. 1. 2017Vzgoja zadovoljnih, uspešnih in srečnih otrokMarko Juhant, univ. dipl. soc. pedagog

Šola za starše bo potekala na OŠ Oskarja Kovačiča, Ob dolenski železnici 48, v šolski jedilnici. Srečanja se bodo začela ob 17. 30 in se zaključila ob 19.00.

Starši boste na roditeljskih sestankih dobili prijavnice. Prijavljene starše prosimo, da prijavnice oddate razrednikom ali šolski svetovalni delavki Darji Guzelj. Prijavljeni starši boste na posamezna srečanja povabljeni. Če se boste odločili za udeležbo v šoli za starše, prosimo, da prijavnice posredujete čimprej oziroma do petka, 16. 9. 2016.  Na prijavnicah so tudi kratki opisi tem, ki bodo predstavljene na predavanjih. Ob posameznih srečanjih bodo obvestila tudi na spletni strani in po šolskih stavbah.

Vljudno vabljeni!

Darja Guzelj

Dostopnost